Hekwerk Zwolle

Specials slider

Totaal Hekwerk bij Zwolle: voor een uniek hekwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u het mooiste hekwerk van Zwolle en omstreken kan leveren? Totaal Hekwerk in ’t Harde staat voor u klaar! Kom bij ons langs en tref een team aan dat samen met u en een grote dosis enthousiasme uw ideale hek ontwerpt. Een hek voor uw tuin? Een omheining voor op het schoolplein? Of zoekt u als bedrijf een fraai hekwerk? Totaal Hekwerk in ’t Harde kan het allemaal. Desgewenst komen wij bij u langs om te kijken naar hoe wij het mooiste hekwerk voor uw locatie kunnen maken. Want iedere locatie vraagt om een uniek hekwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons nog niet uitgeputte ideeënstroom kunnen wij voor u het ideale hekwerk ontwerpen.

Totaal Hekwerk bij Zwolle: verzorgt voordelig de plaatsing van het Hekwerk van A tot Z

Eenmaal klaar met het ontwerp, houden wij ons ook nog zorgvuldig bezig met de levering en het plaatsen van het hekwerk. Bij het plaatsen van een hek komen volgens ons vele zaken kijken. Die zitten bij de kosten ingegrepen. Zo zijn wij één van de voordeligste leveranciers vak hekwerken in de buurt van Zwolle! Een greep uit de taken die wij tot de onze rekenen:

  • het aanstraten van poorten en palen
  • het opruimen van overtollig zand
  • het demonteren en afvoeren van oude hekwerken
  • het boren van gaten door asfalt en beton: met een diamantboor
  • Het opschonen van de hekwerklijn: we snoeien en voeren het snoeiafval af. Daarnaast maaien wij uw hekwerklijn.

Dat zijn de voordelen van Totaal Hekwerk, gelegen nabij Zwolle. U zult niet voor onverwachte kosten komen te staan. Daarnaast wordt alles door Totaal Hekwerk geregeld!

Dubbele poort
spijlenhekwerken

Het meest uitgebreide assortiment hekwerk voor Zwolle en omgeving

Sporthekwerk, sierhekwerk, poorten, beveiligd hekwerk? U zegt het, Totaal Hekwerk bij Zwolle maakt het Totaal Hekwerk heeft het meest uitgebreide assortiment van Zwolle en omstreken. Wij kunnen gaashekwerk leveren, een spijlenhekwerk, plantsoenhekwerk, maar ook het robuustere dubbelstaafmathekwerk. Daarnaast kunt u bij ons terug voor de mooiste en gebruiksvriendelijke poorten. Ziet u deze hekwerken liever geautoriseerd? Ook dat kan. Al deze hekwerken zijn volbad verzinkt: ook de binnenkant van de spijlen, palen of poorten hebben een zinklaag.

Interesse? Neem een kijkje op deze website of kom langs bij Totaal Hekwerk, vlakbij Zwolle

Nieuwsgierig naar de hekwerken die wij samen met u kunnen maken? Neem een kijkje op deze website of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook altijd langskomen: we zijn gevestigd in ’t Harde, nabij Zwolle. Desgewenst komen wij bij u langs. Totaal Hekwerk: voor het mooiste en voordeligste hekwerk van Zwolle en omstreken.

Gaashekwerk