Totaal Hekwerk
Marmerstraat 37
8084 XB 't Harde
T: 0525 652 652
E: info@totaalhekwerk.nl

Hekwerk

Speelplaatsen, kinderdagverblijven, sportterreinen, scholen, bedrijfsterreinen en plantsoenen: stuk voor stuk terreinen die beveiliging en afbakening vereisen. Totaal Hekwerk levert en plaatst verschillende typen hekwerk, waaronder:

gasshekwerkFlexibel en duurzaam hekwerk dat geleverd wordt in vele hoogtes. Het gaashekwerk is ook prima aan te sluiten op ander hekwerk of poorten.
dubbelstaafsRobuust en transparant type hekwerk dat geschikt is voor beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen sportterreinen etc.
spijlenhekwerkFunctionele oplossing om uw terrein optimaal te beveiligen, met sterke boven- en onderliggers verbonden door ronde spijlen.
doorrijdWordt gebruikt om ongewenst in- en uitrijden tegen te gaan en biedt bescherming aan bijvoorbeeld showrooms.
plantsoenhekwerkOnopvallende terreinafbakening die duidelijk maakt dat je het beveiligde deel niet mag betreden en trekt een duidelijke grens.

Hekwerk met de juiste uitstraling

Al onze hekwerken zijn volbad verzinkt. Dit betekent dat ook de binnenkant van de poorten, palen en spijlen zijn voorzien van een zinklaag. Alle producten kunnen worden voorzien van een RAL-coating in vele gangbare kleuren, zodat het hekwerk de juist uitstraling krijgt. De hekwerken zijn leverbaar in de standaarduitvoering, maar u kunt ze uitbreiden met verschillende soorten toegangscontroles voor een nog betere beveiliging. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden.

Liever bellen?

 

Bel ons op: 06 - 13677110

Of laat u terugbellen: