Totaal Hekwerk
Marmerstraat 37
8084 XB 't Harde
T: 0525 652 652
E: info@totaalhekwerk.nl

Dubbelstaafmat hekwerk

Offerte aanvragen voor een dubbelstaafmat hekwerkDubbelstaafmat hekwerk is een robuust en transparant type hekwerk dat geschikt is voor het afscheiden van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, kinderdagverblijven en sportterreinen. Daarnaast is dubbelstafmat hekwerk ook goed te gebruik als groeiwand voor klimplanten. De dubbelstaafmat panelen bestaan om de 200 mm hoogte uit 2 horizontale draden van Ø 8 mm en om de 50 mm breedte uit één verticale draad van Ø 6 mm. Totaal Hekwerk levert en monteert het dubbelstaafmat hekwerk geheel naar uw wensen en verzorgt het proces van A tot Z.

Robuust en transparant dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is een robuust en transparant type hekwerk dat geschikt is voor beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, kinderdagverblijven, dierweiden en sportterreinen. Bent u op zoek naar hekwerk als groeiwand voor klimop? Kies dan voor dubbelstaafmat hekwerk. Het hekwerk is in verschillende hoogtes verkrijgbaar en kan door middel van verschillende bevestigingsmiddelen worden bevestigd.

Thermisch verzinkt Dubbelstaafmat hekwerk

Na het verzinken adviseren we als aansprekende afwerking en extra afdeklaag een RAL-coatinglaag aan in de kleur naar keuze. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dubbelstaafmat hekwerk? Of heeft u deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op.


Productbladen Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk 8/6/8


Klik hier voor alle productbladen

Liever bellen?

 

Bel ons op: 06 - 13677110

Of laat u terugbellen: