Hekwerk Gooi

Totaal Hekwerk nabij Gooi: samen komen we tot een uniek en voordelig hekwerk

Voor het meest unieke hekwerk van Gooi kunt u bij Totaal Hekwerk in ’t Harde terecht. Ons bedrijf levert al jaren creatieve hekken aan veel verschillende locaties in Nederland, voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wij vinden het een uitdaging om de gewenste sfeer op uw locatie in Gooi te brengen. Robuust of sierlijk, het is allemaal mogelijk. Andere hekken moeten juist een functionele waarde hebben, omdat ze als omheining voor sportterreinen dienen, of ter beveiliging. Iedere klant, locatie en portemonnee vraagt om een ander hekwerk, en we beleven er veel plezier aan samen met u tot het gewenste hekwerk te komen. Desgewenst komen wij langs bij u in Gooi.

Een breed assortiment aan hekwerken: daar zit vast iets tussen voor uw locatie in Gooi.

Totaal Hekwerk heeft een breed assortiment. Zo kunt u bij ons kiezen uit gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk of plantsoenhekwerk. Maar dat is lang niet alles. Sfeervolle of juist functionele poorten vindt u ook bij ons. Natuurlijk kunnen wij het product ten alle tijden naar uw wensen afstemmen. Totaal Hekwerk kan  ook sportlocaties in Gooi voorzien van veilig en duurzame omheiningen. Of het om zwembaden, tennisbanen of hockeyvelden gaat: wij kunnen een gepaste omheining leveren en monteren. Het hekwerk moet veilig zijn, maar ook duurzaam en ten slotte goed ogen. Dat snappen wij en daarom kunt u vanuit Gooi met een gerust hart langs bij Totaal Hekwerk in ’t Harde.

Geautomatiseerde hekwerken voor uw locatie in Gooi? Ook dat heeft Totaal Hekwerk

Totaal Hekwerk heeft vele geautomatiseerde hekwerken. We kunnen hekken leveren met pasjessystemen, sleutelschakelaars, cijfercode-formules of een intercom. Maar ook GSM-modules of drukknoppen zijn mogelijk. Deze systemen zijn gebruiksvriendelijk en worden door gespecialiseerde monteurs geïnstalleerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een hekwerk in het Gooi met de juiste uitstraling: kom langs bij Totaal Hekwerk

De overeenkomst tussen al deze producten is dat ze zorgvuldig gemaakt, geleverd en gemonteerd worden. Met veel passie, en een luisterend oor voor uw wensen. Daarnaast zijn alle hekken volbad verzinkt: de binnenkant is voorzien van een zinklaag.

Alle hekken zijn volbad verzinkt: ook de binnenkant van de poorten, palen en spijlen hebben een zinklaag. RAL-coating is voor alle hekken een mogelijkheid. Deze kunnen we in vele gangbare kleuren leveren. Kleur, vorm en budget: u kunt er over beslissen! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Of kom vanuit Gooi langs bij Totaal Hekwerk!