Totaal Hekwerk
Marmerstraat 37
8084 XB 't Harde
T: 0525 652 652
E: info@totaalhekwerk.nl

Draai- en framepoorten voor optimale bescherming

Offerteaanvraag voor een poortenEen mooie toegangspoort. Sierlijk, stijlvol, klassiek, strak of puur functioneel. Bij elk type ingang hoort een toegangspoort op maat. Totaal Hekwerk plaatst en levert draai- en framepoorten die optimale bescherming bieden aan uw bedrijfspand of woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse hoogtes. Met extra bovenliggers, ronde spijlen, ringen of gaasmatten. Kortom, helemaal op maat gemaakt naar uw wensen.

enkelepoortenSolide en roestvrije enkele poorten verkrijgbaar in de standaard kleuren groen en zwart. Op aanvraag ook andere kleuren mogelijk.
dubbelepoortenDuurzame Dubbele draaipoorten op maat met een minimum van 1,5 meter hoogte. Door de grote draaihoek bieden de dubbele poorten optimale ruimte.
schuifpoortenEen stevige en veilige oplossing waarbij het hekwerk niet de grond raakt. Ook leverbaar met elektronische bediening.
framepoortenEen ideale en tevens de meest gebruikte oplossing voor toegang tot sportvelden. Ook prima te gebruiken voor de particulier. Met of zonder puntenkam leverbaar.
tuinpoortenIdeaal als omheining voor uw tuin, zwembad of overig privéterrein. Vele soorten op maat leverbaar in vrijwel elke gewenste kleurstelling.


Robuust en gebruiksvriendelijk

De draai- en framepoorten zijn robuust, gebruiksvriendelijk en bieden de optimale beveiliging. De poorten worde net zoals het hekwerk thermisch verzinkt. Daarnaast kunt u elke gewenste kleur kiezen om de poort de voor u juiste uitstraling te geven. Meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Liever bellen?

 

Bel ons op: 06 - 13677110

Of laat u terugbellen: