Hekwerk Deventer

Spijlenhekwerk slider

Totaal Hekwerk: leverde al vele unieke hekwerken in Nederland en is er ook voor u in Deventer

Zoekende naar een hekwerk voor uw locatie in Deventer? Totaal Hekwerk nodigt u graag uit bij haar pand in ’t Harde, in de buurt van Deventer. Totaal Hekwerk leverde unieke hekwerken aan vele particulieren, bedrijven en instellingen hekwerken, gemaakt naar wens en portemonnee. Maar ook scholen en kinderdagverblijven voorzagen wij van de juiste omheining. Wij ontwerpen, produceren en monteren de producten met grote zorgvuldigheid. Daarnaast hebben wij een breed assortiment, waar dikwijls een hekwerk tussen zit dat aan uw wensen zal voldoen.

Voor elk wat wils: kies een hekwerk uit ons assortiment voor uw locatie in Deventer

Omdat iedere locatie en elke functie verschilt, hebben wij veel verschillende soorten hekwerk in ons assortiment. Op zoek naar gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk of spijlenhekwerk? Kom vanuit Deventer gerust bij ons langs, want daarvan hebben wij genoeg te bieden in ons assortiment. Ook zijn we van alle markten thuis als het om sierhekwerk gaat. Samen met u ontwerpen we het juiste sierhekwerk en kijken we welke sfeer het beste bij de locatie past. Ook voor sporthekwerk en geautomatiseerd hekwerk is het de moeite waard om vanuit Deventer naar Totaal Hekwerk in ’t Harde te rijden: er is veel mogelijk. Neem gerust contact op met de mogelijkheden voor geautomatiseerd hekwerk: er is veel mogelijk.

Automatisering schuifpoort
sporthekwerk voetbalkooi

Een hek van Totaal Hekwerk: zorgvuldig gemonteerd op uw locatie in Deventer.

Wij houden ons al jaren aan een missie vast: tevreden klanten afleveren. Dat doen we niet alleen door tijdens het ontwerpproces goed naar u te luisteren, maar ook door het hek op de juiste manier af te leveren en te monteren. Vaak komen bij het monteren van een hek of omheining veel klusjes kijken. Zaken die wij ook voor rekening nemen, en dus bij de prijs inbegrepen zijn:

  • het aanstraten van poorten en palen
  • het demonteren en afvoeren van oude hekwerken
  • het boren van gaten door asfalt en beton: met een diamantboor
  • het opschonen van de hekwerklijn: we snoeien en voeren het snoeiafval af. Daarnaast maaien wij uw hekwerklijn

Kom langs bij Totaal Hekwerk in de buurt van Deventer

Bent u toe aan een nieuw hek? Neem eens een kijkje op de site of kom langs bij Totaal Hekwerk in ’t Harde. Wij komen overigens ook desgewenst bij u in Deventer langs om naar mogelijkheden voor hekwerk te kijken. Contact opnemen is uiteraard vrijblijvend. Tot ziens bij Totaal Hekwerk ’t Harde, in de buurt van Deventer!

Fietsenstalling special