Hekwerk Apeldoorn

Voor het meest creatieve en voordelige hekwerk van Apeldoorn

Bent u op zoek naar een hekwerk, dan willen wij van Totaal Hekwerk u graag uitnodigen in ons pand bij ’t Harde, op een halfuurtje rijden van Apeldoorn. Totaal Hekwerk is een bedrijf dat al jarenlang met veel ambacht en creativiteit hekwerken levert aan heel Nederland. Voor iedere locatie is een ander hekwerk geschikt en eenieder heeft andere wensen. Het hekwerk bepaalt het aangezicht van uw erf of bedrijfspand. In andere gevallen staat juist de veiligheid voorop: we leveren ook hekwerken aan scholen en kinderdagverblijven. Daarom kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of bij ons langskomen. Heeft u liever dat we bij u langskomen? Ook dat kan. Totaal Hekwerk bewijst u graag een dienst en voorziet u nog liever van het mooiste hekwerk van Apeldoorn en omstreken.

Het brede assortiment: hekwerk voor iedere locatie in of rond Apeldoorn

Een hek is niet zomaar een hek. Iedere locatie vereist een ander ontwerp en iedere gebruiker heeft z’n eigen voorkeuren en wensen. Wanneer u bij ons pand nabij Apeldoorn langskomt voor een kijkje in het assortiment, zult u merken hoeveel mogelijk is met het maken van een hekwerk. De grote overeenkomst tussen de hekwerken die wij maken is dat ze allemaal van volbad verzinkt zijn. Dit houdt in dat niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de spijlen, palen of poorten van een zinklaag voorzien zijn. Al deze hekwerken plaatsen wij met de garantie dat wij ook de bijkomende klussen voor rekening nemen, zoals demonteren, aanstraten, opruimen of opschonen. Totaal Hekwerk nabij Apeldoorn: een greep uit de soorten hekwerk die wij voor u kunnen maken:

  • Hekwerk dat dient als omheining: gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk of spijlenhekwerk.
  • Sierhekwerk: hekwerk dat niet alleen functioneel is, maar ook voor sfeer zorgt.
  • Sporthekwerk: hekwerk waarbij veiligheid voorop staat. Voor leunhekwerk, sportveldafrastering of ballenvangers kunt u bij Totaal Hekwerk terecht.
  • Geautomatiseerde hekwerken: hekwerken die u veiligheid bieden. Totaal Hekwerk levert en plaatst geautomatiseerde hekwerken . U kunt daarbij denken aan pasjessystemen, sleutelschakelaars, cijfercode-formules, intercom, GSM-modules of drukknoppen.

Kom langs bij Totaal Hekwerk in de buurt van Apeldoorn

Bent u toe aan een nieuw hek? Totaal Hekwerk in ’t Harde maakt voor u veilige, unieke en duurzame hekwerken. Neem eens een kijkje op de site of kom langs bij Totaal Hekwerk in ’t Harde, nabij Apeldoorn. Wij komen overigens ook desgewenst bij u langs om naar mogelijkheden voor hekwerk te kijken. Contact opnemen is uiteraard vrijblijvend. Tot ziens bij Totaal Hekwerk ’t Harde, in de buurt van Apeldoorn!