Dubbelstaafmat hekwerk Utrecht

Dubbelstaafmat hekwerk Utrecht

Deugdelijk hekwerk wordt vooral ingezet voor het afschermen van bedrijfsterreinen en erfafscheidingen. Ook voor het veilig afschermen van het speelterrein rond een school of dagverblijf voor kinderen gaat prima met hekwerk. Dit hekwerk moet dan wel veilig zijn voor kinderen, zodat zij niet zomaar op de openbare weg kunnen belanden. Dubbelstaafmat hekwerk Utrecht voldoet aan deze eisen.

De voordelen van dubbelstaafmat hekwerk Utrecht

Dubbelstaafmat hekwerk Utrecht heeft als voordeel dat het een zeer sterk maar desondanks transparant soort hekwerk is. U heeft niet direct het gevoel dat u opgesloten zit, maar desondanks is dit hekwerk een lastig te nemen hindernis voor onbevoegden. Het hekwerk heeft zowel verticale als horizontale staven voor extra stevigheid. Uiteraard kan dit hekwerk volledig op maat worden gemaakt. U kunt het laten voorzien van een poort zodat u eenvoudig toegang tot het terrein kunt krijgen en dit na de werkdag kunt afsluiten. Zo kunnen onbevoegden niet zomaar het terrein op komen, wat de kans op een inbraak aanzienlijk verkleint.

Vraag direct een offerte aan voor dubbelstaafmat hekwerk

Als u een offerte wilt aanvragen voor het plaatsen van dubbelstaafmat hekwerk Utrecht dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Totaalhekwerk is bereikbaar via telefoonnummer 0525 – 652 652. U kunt ons eveneens per mail bereiken, ons adres is info@totaalhekwerk.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wilt u een offerte dan zorgen wij u ervoor dat u binnen korte tijd een pro forma offerte ontvangt. Voor een exacte prijsopgave is het meestal nodig dat wij ter plaatse komen kijken wat precies de bedoeling is. Wij kunnen uw wensen en de afmetingen van het benodigde hekwerk dan direct in de offerte opnemen.