Dubbelstaafmat hekwerk Haarlem

Dubbelstaafmat hekwerk Haarlem

Totaal Hekwerk voorziet in al uw unieke hekwerken en praktische poorten. U kunt bij ons per meter dubbelstaafmat hekwerken Haarlem bestellen en de hekwerken zijn van stabiel en duurzaam materiaal gemaakt. Ideaal om bedrijventerreinen, speeltuinen of erven mee af te rasteren. De hekwerken bevatten verticale en horizontale draden van een bepaalde doorsnee en om de zoveel meter. Het hekwerk kan voor extra veiligheid dienen of bijvoorbeeld voor een duidelijke afgrenzing van de omgeving. Totaal Hekwerk helpt eventueel bij het demonteren van oude hekwerken, bij het opruimen van zand of bij het met de diamantboor boren van gaten.

Totaal Hekwerk levert dubbelstaafmat hekwerk Haarlem

Wij adviseren om de dubbelstaaf hekwerken of poorten thermisch te verzinken en eventueel af te werken met coatinglaag zodat de hekwerken minder snel slijten en voor de lange termijn hun werk kunnen doen. Naast hekwerk levert Totaal Hekwerk ook sierhekwerk, tuinpoorten, automatische systemen in Haarlem en omstreken. Wij staan garant voor vlugge levering en kunnen offertes, die u bij ons indient, behandelen.

Totaal Hekwerk helpt bij al uw vragen en offertes

Wilt u meer weten over de diensten van Totaal Hekwek? Neem dan contact met ons op via 0525 652 652 of mail ons op info@totaalhekwerk.nl. Wij kunnen u, eventueel ook op locatie op Marmerstraat 37 te ’t Harde, adviseren over de hoogtes, soorten en typen hekwerken en poorten die wij leveren. Totaal Hekwerk heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en helpt u snel met al uw vragen. U kunt offertes met ons bespreken en concreet afspraken met ons maken.