Tuinpoort Utrecht

Tuinpoort groen

Keus in kwaliteit voor tuinpoort Utrecht

Een mooie tuinpoort is aanwinst voor uw tuin, maar ook voor bijvoorbeeld bij uw zwembad of andere privéterreinen. Dus voor een mooie tuinpoort Utrecht heeft Totaal Hekwerk keus uit dubbele en enkele uitvoeringen. Daarnaast kunt u kiezen voor een gaaswerk binnenwerk en een dubbelstaafs vulling van de poorten. Dit lichtere type hekwerk is een goedkoper alternatief voor de zware hekwerksoorten die meer een functie als beveiliging hebben.

Zekerheid gegarandeerd voor tuinpoort Utrecht

Al onze monteurs zijn vakmensen die beschikken over de benodigde certificaten VCA 1 – basisveiligheid – en VCA 2 – leidinggevende. Totaal Hekwerk is al achttien jaar actief, dus inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan. Ons bedrijf is lid van de Koninklijke Metaalunie en opgenomen in de VGM Checklist aannemers: dat geeft u als klant een stukje zekerheid.

Enkele poort tuin
Enkele poort spijlen

Hekwerk specials

Naast tuinpoorten hebben wij ook diverse andere soorten hekwerk in ons assortiment. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan automatische hekken, doorrijdbeveiliging of omheining voor plantsoenen. Maar ook voor hekwerk en omheining van sportaccommodaties kunnen wij het juiste product leveren. Ook zijn we als leverancier van hekwerk heel erg trots op een aantal unieke specials die wij hebben verzorgd. Hierin zijn we verder gegaan dan de standaard en zijn we in samenspraak met de klant tot een uniek product gekomen.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Hebt u wensen op het gebied van omheining van uw terrein, groot of klein, of andere vragen over tuinpoort Utrecht, stel ze ons gerust. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0525 652 652 en per mail via info@totaalhekwerk.nl.

Enkele poort