Tuinpoort Harderwijk

Tuinpoort Harderwijk

Een mooie en deugdelijke tuinpoort zorgt ervoor dat niet iedereen zomaar uw tuin kan binnenlopen. Enkele tientallen jaren geleden was een simpel tuinhekje nog wel voldoende, maar tegenwoordig stellen veel mensen prijs op meer privacy in hun tuin. Een tuinpoort Harderwijk van Totaalhekwerk kan hierbij uitkomst bieden. Een tuinpoort met stevig draadstaal zorgt er ook voor dat u loslopende dieren uit uw tuin houdt, mits het hek hiervoor hoog genoeg is natuurlijk. Met een hekwerk met draad heeft u toch nog zicht op wat er zich buiten uw tuin afspeelt, in tegenstelling tot wanneer u bij voorbeeld een houten poort plaatst.

Een tuinpoort Harderwijk voor de afscherming van uw tuin

Een mooie en sierlijke tuinpoort Harderwijk is een prima manier om uw tuin effectief af te schermen. U kunt de poort combineren met een hekwerk rond de tuin, waar u eventueel ook klimplanten tegenaan kunt laten groeien om het geheel mooi met uw tuin te integreren. Er zijn uiteraard verschillende modellen hekwerk en tuinpoorten mogelijk. Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de grootte en ligging van uw tuin. Wij kunnen uiteraard bij u langskomen om de situatie ter plaatse te beoordelen en u zo goed mogelijk te adviseren.

Wilt u meer informatie over onze tuinpoorten?

Wanneer u meer informatie wenst over het plaatsen van een tuinpoort Harderwijk, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0525 – 652 652. U kunt ons ook altijd een bericht sturen op ons e-mailadres, info@totaalhekwerk.nl.