Spijlenhekwerk Gelderland

Spijlenhekwerk in Gelderland laten plaatsen

In verschillende situaties kan het gebruik van een spijlenhekwerk in Gelderland het overwegen waard zijn. Plaats het hekwerk rond het terrein van uw bedrijfspand, om onbevoegde personen van het terrein af te houden. Ook rond een sportcomplex komt dit type hekwerk van pas. Een derde toepassing van het klassieke spijlenhekwerk is rond het terrein bij een woning. Het hekwerk heeft een sierlijke uitstraling, waardoor het niet afdoet aan de fraaie look van uw woning en tuin! Totaal Hekwerk biedt u verschillende mogelijkheden bij de keuze voor een spijlenhekwerk. We vertellen u er graag meer over.

Mogelijkheden bij spijlenhekwerk in Gelderland

In de basis bestaat een spijlenhekwerk in Gelderland uit ronde spijlen, welke gemonteerd zijn tussen een boven- en onderligger. Afhankelijk van de hoogte van het hekwerk wat u wenst, wordt de bovenligger van een puntenkam voorzien. U heeft verschillende opties bij het bestellen van een spijlenhekwerk. Bepaal bijvoorbeeld zelf op welke afstand de spijlen van elkaar geplaatst moeten worden. Ook kunt u de spijlen van een coating voorzien, waarbij u de keuze heeft uit iedere RAL-kleur. De coating biedt daarbij extra bescherming aan het hekwerk. Zo blijft deze langer mooi!

Advies bij aankoop spijlenhekwerk in Gelderland

Wilt u meer weten over de toepassing van een spijlenhekwerk in Gelderland? Of wilt u direct een hekwerk voor uw terrein bestellen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over uw mogelijkheden. Naast een spijlenhekwerk bieden we u verschillende andere soorten hekken aan. Zo vindt u altijd een oplossing die past bij uw wensen.