Sierhekwerk Apeldoorn

Sierhekwerk Apeldoorn

Als u graag een sierhekwerk wilt laten plaatsen, is het fijn als u kan kiezen voor een kleur en stijl die past bij uw huis en tuin. Een sierhekwerk vormt een mooie toevoeging aan uw voor- of achtertuin, maar moet natuurlijk ook functioneel zijn. Misschien wilt u dat het hek veiligheid biedt door middel van een goed afsluitbare poort of zoekt u een mooie poort die automatisch van afstand geopend kan worden om gasten binnen te laten. Als u in Apeldoorn en omgeving op zoek bent naar een goed sierhekwerk bent u bij Totaal Hekwerk aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan hekwerken die we voor u op maat kunnen laten maken.

Alle soorten en maten

Een sierhekwerk laten leveren en monteren door ons hoeft niet duur te zijn. Totaal Hekwerk kan het type afstemmen op uw wens en budget. Wij bieden verschillende uitvoeringen van hekwerken in allerlei soorten en maten. Van stevig, licht of duurzaam materiaal, met gaas of spijlen, met of zonder puntenkam en met een enkele, dubbele of schuifpoort. U vindt dus altijd wel waar u naar op zoek bent. En indien u een bijzondere wens heeft kunnen wij dit ook voor u realiseren. Totaal Hekwerk levert en monteert hekwerken en poorten door heel het land. Deze zijn niet beperkt tot sierhekwerken, maar kunnen ook sporthekwerken zijn, tuinpoorten, geautomatiseerde poorten of plantsoenhekwerken. Waar u ook een afbakening, afscheiding of beveiliging voor nodig heeft, Totaal Hekwerk heeft het.

Geef uw wens door

Zowel particulieren als bedrijven, gemeentes en scholen kunnen van onze diensten gebruik maken. Voor vragen, advies, of verdere informatie over ons assortiment kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0525-652652 of de email info@totaalhekwerk.nl. Wij kunnen vrijblijvend een prijsopgave voor u opstellen.