Schuifpoort Utrecht

Robuuste schuifpoort Utrecht

Voor een degelijke schuifpoort Utrecht heeft Totaal Hekwerk alles in huis. Onze schuifpoorten zijn zwaar en robuust uitgevoerd en zorgen voor een zekere en veilige afsluiting van uw terrein. De hekken komen aan de onderkant niet aan de grond en kunnen desgewenst automatisch bediend worden. Het voordeel van een schuifhek is dat deze, doordat ze niet uitzwaaien ook op beperktere oppervlaktes goed te plaatsen zijn. Kortom een goede investering als u ongenode gasten van uw terrein wilt houden. Er zijn diverse soorten en maten verkrijgbaar en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Meer dan schuifpoort Utrecht

Behalve schuifpoort Utrecht, levert Totaal Hekwerk ook een keur aan andere typen hekwerk. We leveren diverse soorten omheiningen voor onder andere scholen, instellingen, gemeenten, maar ook tuinpoorten en hekwerk voor sportaccommodaties. Als u zelf ideeën heeft, kunt u die ook bij ons neerleggen. In overleg kan veel. Wij bekijken als het nodig is uw locatie om zo met u de voor u meest geschikte oplossing te bieden. Onze dienstverlening is er een van A tot Z. We leveren en plaatsen, maar zorgen ook verwijderen van het eventueel bestaande hekwerk, voor het aanstraatwerk van palen en poorten, het afvoeren van overtollig zand en eventueel de groenverzorging langs de heklijn.

Informatie, contact, offerte

Bent u geïnteresseerd in een van de producten of diensten van Totaal Hekwerk, heeft u vragen of wilt u een offerte? Bel of mail ons dan via 0525 652 652 of info@totaalhekwerk.nl. Wij kunnen ongetwijfeld een passende schuifpoort Utrecht leveren.