Hekwerk Utrecht

Een uniek en voordelig hekwerk in Utrecht door Totaal Hekwerk in ’t Harde

Rondom Utrecht vindt u geen bedrijf dat met zoveel passie hekwerken levert en monteert als Totaal Hekwerk in ’t Harde. Sierhekwerk, hekwerk voor sportfaciliteiten, de creatieve omheining voor de Isala klinieken in Zwolle: we hebben al veel ervaring. Maar nog altijd hebben wij genoeg ideeën om samen met u een uniek hekwerk te ontwerpen. Kom vanuit Utrecht bij ons langs vanwege het team vakkundige en creatieve team dat klaarstaat. Wij kunnen echter ook naar uw locatie in Utrecht komen: iedere locatie is immers uniek en vraagt om een eigen omheining. Ook niet onbelangrijk: wij handelen alle werkzaamheden af die bij het plaatsen van een hek horen. Dit nemen we van A tot Z voor rekening. Kortom: niet alleen voor een uniek, maar ook vanwege het voordeel is het de moeite waard vanuit Utrecht een kijkje te nemen bij Totaal Hekwerk.

Hekwerken die nét even iets anders zijn: u ontwerpt ze samen met Totaal Hekwerk, nabij Utrecht

Totaal Hekwerk heeft de kunst van het hekwerk-maken onder de knie. Daar komt vandaag de dag veel bij kijken, want het aantal soorten hekwerk is groot. Toch hebben wij een groot assortiment waar vast en zeker iets tussen zit dat past bij uw locatie in Utrecht. Gaat het om een tuin, een sportveld, of om een hekwerk voor een kinderdagverblijf? Ieder terrein vereist een ander hekwerk. Heeft u specifieke wensen? Geen enkel probleem: samen met u ontwerpen wij uw gedroomde hekwerken. Soms is het goed om daarvoor een kijkje te nemen op de betreffende locatie, dus komen we ook graag langs bij uw locatie in Utrecht.

Een wereld aan hekwerken bij Totaal Hekwerk, op korte afstand van Utrecht

Om u een idee te geven van de soorten hekwerk die wij u kunnen leveren en voor u kunnen monteren:

  • Gaashekwerk: dubbelstaafmathekwerk of spijlenhekwerk. Hekwerk dat kan dienen als omheining voor bijvoorbeeld speelplaatsen, bedrijfsterreinen of plantsoenen.
  • Sierhekwerk: hekwerk dat voor sfeer zorgt. Sierhekwerken doen een beroep op ons creativiteit en is daarom voor ons iedere keer een uitdaging. Samen komen we tot de juiste kleur, vorm en kosten. In Zwolle ontwierpen wij het creatieve hekwerk voor de Isala Klinieken.
  • Sporthekwerk: hierbij staat veiligheid voorop. Bijvoorbeeld leunhekwerk, sportveldafrastering of ballenvangers.
  • Geautomatiseerde hekwerken: we leveren en plaatst geautomatiseerde hekwerken . U kunt daarbij denken aan pasjessystemen, sleutelschakelaars, cijfercode-formules, intercom, GSM-modules of drukknoppen.

Hebben wij u geïnspireerd met deze greep uit ons assortiment? Of heeft u zelf ideeën? Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met Totaal Hekwerk opnemen. Samen komen we tot een uniek en geschikt hekwerk voor uw locatie in Utrecht.