Hekwerk Steenwijk

Totaal hekwerk voorziet uw tuin of terrein van een uniek hekwerk in Steenwijk

In de omgeving van Steenwijk is geen bedrijf dat met zoveel passie hekwerken levert en ook monteert. Uniek en voordelig zijn de sleutelwoorden die passen bij Totaal Hekwerk in ’t Harde. Door heel Nederland leverden en monteerden we vele hekwerken. Denk aan gaashekwerken, de robuustere staafhekwerken of spijlenhekwerk. Maar ook ontwierpen, leverden en monteerden we uniek sierhekwerk. Ten slotte bieden we sporthekwerken voor bijvoorbeeld zwembaden en voetbalvelden, en ook geautomatiseerde hekwerken. Heeft u een heel ander soort hekwerk in gedachten? Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we samen hoe we uw ideale hekwerk kunnen realiseren.

Een hekwerk in Steenwijk dat zorgvuldig gemonteerd is: van A tot Z

Bij het monteren van een hekwerk komt vaak meer kijken dan u denkt. Wij monteren het hek op uw locatie in Steenwijk en nemen ook klusjes als aanstraten van poorten en palen voor rekening. Dat zorgt ervoor dat u voordelig aan een hekwerk komt! Andere taken die ook bij de prijs inbegrepen zijn:

  • Het opruimen van overtollig zand
  • Het demonteren en afvoeren van oude hekwerken
  • Het boren van gaten door asfalt en beton: met een diamantboor
  • Het opschonen van de hekwerklijn: we snoeien en voeren het snoeiafval af. Daarnaast maaien wij uw hekwerklijn.

Neem contact met ons op of kom vanuit Steenwijk eens langs voor een hekwerk! De moeite waard!

Het is de moeite waard om vanuit Steenwijk bij ons langs te komen. Desgevraagd komen wij ook bij uw locatie in Steenwijk langs. Contact opnemen is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. We zien u dus graag terug bij Totaal Hekwerk, of komen langs bij uw locatie in Steenwijk.