Hekwerk Meppel

Welkom bij Totaal Hekwerk! Voor het unieke hekwerk in de buurt van Meppel

Voor wie een leverancier van hekwerken zoekt in de buurt van Meppel, is Totaal Hekwerk in ’t Harde hét ideale bedrijf. Van sierhekwerk tot geautomatiseerde hekwerken: wij kunnen het u bieden. Kies uit ons brede assortiment of ontwerp uw droomhekwerk samen met ons. Zo voorzagen wij in heel Nederland al bedrijventerreinen, kinderdagverblijven en particulieren van het gewenste hekwerk. Wij willen onze klanten dan ook altijd tevreden achterlaten. Daarom laten wij het hekwerk niet zomaar achter, maar nemen we ook bijkomende klusjes voor rekening. Zo ruimen wij ook overtollig zand op, demonteren we oude hekwerken of boren gaten door asfalt en beton. Dat is nog maar een greep uit de werkzaamheden die wij naast de hekwerkmontage tot de onze leveren. Zo kunnen wij uw locatie in Meppel aan een voordelig hekwerk helpen dat aan uw wensen voldoet.

Een breed assortiment aan hekwerken, voor iedere locatie in Meppel

Gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk, of spijlenhekwerk gezocht? U vindt het bij ons! U locatie in Meppel kunnen wij van allerlei soorten hekwerk voorzien. Ook voor omheining voor uw plantsoen of doorrijdbeveiling kunt u terecht bij Totaal Hekwerk. Alle hekwerken zijn voorzien van een volbad laag, wat inhoudt dat ook de binnenkant van de palen, spijlen en poorten van een zinklaag voorzien zijn. Het is ook mogelijk om deze te voorzien van RAL-coating. U ziet: wij kunnen het product ten alle tijden naar uw wensen afstemmen.

Sportfaciliteiten in Meppel voorzien van hekwerk

Totaal Hekwerk kan uw sportvelden en –faciliteiten in Meppel voorzien van veilig en duurzame omheiningen. Zwembaden, hockeyvelden: voor alle locaties is een oplossing te vinden. Voor een voordelig sportomheining komt u vanuit Meppel naar Totaal Hekwerk!

Voel u veilig in Meppel met een geautomatiseerd hekwerk van Totaal Hekwerk

Om uw locatie in Meppel te beveiligen of het hekwerk van gemak te voorzien, kunt u kiezen uit één van onze vele geautomatiseerde hekwerken. We kunnen producten leveren met pasjessystemen, sleutelschakelaars, cijfercode-formules of een intercom. Maar ook GSM-modules of drukknoppen zijn mogelijk. Deze systemen zijn gebruiksvriendelijk. Ze worden door gespecialiseerde monteurs geïnstalleerd.

U ziet: er is veel mogelijk voor een hekwerk in Meppel

Kortom: er is vanalles mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom vanuit Meppel langs bij Totaal Hekwerk!