Hekwerk Harderwijk

Vind of ontwerp uw droomhekwerk bij Totaal Hekwerk, nabij Harderwijk

Is uw tuin of terrein in Harderwijk toe aan een hekwerk? Kom eens langs bij ons bedrijf Totaal Hekwerk in ’t Harde! Niet alleen bent u vanuit Harderwijk in een mum van tijd bij ons: ook leveren wij uniek hekwerk dat uw portemonnee niet eens zwaar hoeft te raken. Totaal Hekwerk leverde al vele gaashekwerken, maar ontwierp samen met klanten ook de mooiste sierhekwerken. Kunt u zich het sfeervolle hekwerk rond de Isala Klinieken in Zwolle voor de geest halen? Ook dat is van ons hand. Ons brede assortiment bevat ook geautomatiseerde hekwerken en sporthekwerken. We hebben een assortiment dat aansluit op bijna iedere locatie. Heeft u specifieke wensen? Daar luisteren we graag naar. Samen met u ontwerpen wij van Totaal Hekwerk uw droomhekwerk.

Totaal Hekwerken nabij Harderwijk: realiseert de opdracht van A tot Z

Een hekwerk is niet zomaar geplaats: vaak komen er nog vele klusjes bij kijken. Wij monteren het hek op uw locatie in Harderwijk en nemen ook klusjes als aanstraten van poorten en palen voor rekening. Andere taken die ook bij de prijs inbegrepen zijn:

  • het opruimen van overtollig zand
  • het demonteren en afvoeren van oude hekwerken
  • het boren van gaten door asfalt en beton: met een diamantboor
  • het opschonen van de hekwerklijn: we snoeien en voeren het snoeiafval af. Daarnaast maaien wij uw hekwerklijn.

Op zoek naar een voordelig hekwerk in de buurt van Harderwijk? Totaal Hekwerk!

Doordat wij het hekwerk niet zomaar achterlaten maar ook bijbehorende klussen uitvoeren, is het voordelig voor u om vanuit Harderwijk naar ’t Harde te reizen. U kunt dan ook altijd even langs komen! Contact opnemen is geheel vrijblijvend. We zien u dus graag terug bij Totaal Hekwerk, of komen langs bij uw locatie in Harderwijk.