Hekwerk Ede

Nieuw hekwerk in Ede laten plaatsen

Voorkom dat onbevoegden uw terrein betreden, of dat een voet- of hockeybal voortdurend van het sportcomplex rolt. Totaal Hekwerk levert u graag een kwalitatief goed hekwerk op maat. Kies bij ons uit een gaashekwerk, een dubbelstaafmat hekwerk en bijvoorbeeld een spijlenhekwerk. Het is afhankelijk van de beoogde toepassing van het hekwerk in Ede, welk type hekwerk het meest geschikt is. Rond uw woning kunt u voor een strak en modern laag spijlenhekwerk kiezen. Het past bij de chique uitstraling van uw pand. Ook een gaashekwerk kan hier interessant zijn. Zeker wanneer u groen tegen het hekwerk omhoog laat groeien. U creëert zo een natuurlijke afscheiding.

Hekwerk in Ede op maat laten ontwerpen

Wanneer u voor een nieuw hekwerk in Ede kiest, ontwerpen we deze op maat voor u. Bepaal zelf welke afmeting u het hek geeft, hoe u de bovenzijde hiervan afwerkt en in welke RAL-kleur u deze af laat werken. We bieden u verschillende mogelijkheden aan op dit vlak. Ook kunt u het hekwerk in Ede van een poort voorzien. Zeker wanneer het om een hekwerk rond uw woning of bijvoorbeeld bedrijfspand gaat, biedt zo’n poort met slot voordelen. De kans dat onbevoegden op uw terrein komen is hiermee veel kleiner.

Advies bij plaatsen nieuw hekwerk in Ede

Wilt u meer weten over de verschillende soorten hekwerken die Totaal Hekwerk u in Ede kan bieden? Bent u nieuwsgierig of wij uw specifieke wensen voor een hekwerk in Ede kunnen realiseren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Op basis van een inventarisatie van uw wensen gaan we aan de slag met het ontwerp van uw nieuwe hekwerk. Bekijk ook eens foto’s van eerder afgeronde projecten op onze website.