Gaashekwerk Apeldoorn

Kies voor een gaashekwerk in Apeldoorn

Voorkom dat de dieren van uw erf ontsnappen, of dat andermans loslopende dieren uw erf betreden door voor een gaashekwerk in Apeldoorn te kiezen. Totaal Hekwerk is uw specialist op het gebied van hekwerken. Naast een gaashekwerk bieden we u verschillende andere soorten hekwerken aan. Denk bijvoorbeeld ook aan een dubbelstaafmat hekwerk of een hekwerk met spijlen. Wat in uw situatie de beste keuze is, hangt af van diverse factoren. We vertellen u er graag meer over!

Gaashekwerk in Apeldoorn rond een wei of speelterrein

De keuze voor een gaashekwerk in Apeldoorn is interessant bij een wei, bij een speelterrein of bijvoorbeeld rondom een klein voetbalveldje in de wijk. Het gaas voorkomt dat speelattributen buiten het speelterrein terechtkomen. Rond een wei voorkomt het gaashekwerk het ontsnappen van de dieren. In het gaashekwerk in Apeldoorn kunt u een poort laten plaatsen. Daarbij bieden we u het gaashekwerk in verschillende hoogtes aan. Welke hoogte is het meest geschikt voor de door u beoogde toepassing van het hekwerk? Doordat de hekwerken volblad verzinkt zijn, gaan deze een lange tijd mee en is de kans op slijtage zeer beperkt.

Ontwerp uw eigen gaashekwerk in Apeldoorn

Niet alleen heeft u keuze uit verschillende hoogtes bij het plaatsen van een gaashekwerk in Apeldoorn. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren. In welke RAL-coating wilt u het gaashekwerk rondom uw terrein uit laten voeren? Naast een klassieke poort kunt u onze hekwerken van verschillende andere toegangscontroles laten voorzien. Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Samen zoeken we naar een hekwerk die past bij de door u beoogde toepassing hiervan!